Складання плану ділянки автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці (км 115+000 – км 120+000) в Хмельницькій області - Махонін, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – складання плану ділянки автомобільної дороги. Метод вишукувань – топографічна зйомка ділянки виконана комбінованим способом – GPS-знімання з застосуванням геодезичних приймачів та тахеометрії з застосуванням електронного тахеометра. В дипломному проекті було виконано огляд сучасних геодезичних приладів. Перед складаням плану ділянки наведенно характеристику об'єкта проведення геодезичних вишукувань. Розглянута топографо-геодезична забезпеченість району робіт. Розглянута технологія створення цифрових топографічних планів. Складено план ділянки розташування автомобільної дороги.
Keywords: сучасні геодезичні прилади; характеристика району ділянки автомобільної дороги; геодезичні роботи