Забезпечення довговічності гідроприводів БДМ удосконаленням обладнання поста технічного обслуговування. Частина 1. (Міжкафедральний) - Шкарупета, Павло Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі бакалавра вирішується актуальна проблема підвищення ефективності експлуатації будівельних машин. Для вирішення цієї проблеми вдосконалюється діагностична система гідропривода робочого обладнання. Розроблені технічні рішення дозволяють підвищити ефективність роботи трактрора. Запропонована конструкція розширює функціональні можливості машини, а розрахунок дозволив оптимізувати конструкцію вузлів та підвищити міцність робочого устаткування. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: трактор; діагностичне обладнання; робочий орган; гідропривод