ОЦІНКА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ ЗВИТИХ ВИРОБІВ ВАНТАЖОПІДІЙМАЛЬНИХ ЗАСОБІВ - Міренський, І. Г.; Миренский, И. Г.; Mirenskiy, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Отримано теоретичні залежності, що дозволили оцінити напружено-деформований стан елементів звитого виробу в процесі звивання. Впровадження результатів досліджень сприяє підвищенню ефективності роботи вантажопідіймальних засобів.
ОЦЕНКА НАПРЯЖЕННО-ДЕФОРМИРОВАННОГО СОСТОЯНИЯ ВИТЫХ ИЗДЕЛИЙ ГРУЗОПОДЪЕМНЫХ СРЕДСТВ
EVALUATING THE STRAIN-STRESS STATE OF TWINED ITEMS FOR LOAD-LIFTING MACHINES
Keywords: напружено-деформований стан; попередня деформація; елемент звитого виробу; довговічність; преформуючий пристрій; згинальний момент; напруження; напряженно-деформированное состояние; предварительная деформация; элемент витого изделия; долговечность; преформирующее устройство; изгибающий момент; напряжение; strain-stress state; pre-strain; twined element; durability; preforming device; bending moment; strain; 621.86