Дослідження надійності конструкцій підвісок та їх впливу на ходові якості автомобіля при експлуатації - Бабаккі, Софіан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі були розглянуті існуючи передні та задні типи підвісок. Виконано аналіз конструкцій і принцип роботи підвіски автомобіля та вплив на ходові якості автомобіля. Проведений аналіз їх функціонування, позитивні і негативні наслідки і використання на автомобілі. Розглянуті характерні несправності ходової частини автомобіля та зроблені висновки, що до поліпшення якості автомобілів
Keywords: автомобіль; підвіска; ходова частина; шина; амортизатор; випробування; автомобільне колесо; конструкція; коливання