Особливості антикризового планування діяльності підприємства в умовах війни - Мхітарян, Андрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота: 68 с., 5 рис., 13 табл., 27 джерел. ЛОГІСТИКА, АНТИКРИЗОВЕ ПЛАНУВАННЯ, ВАНТАЖНІ АВТОМОБІЛЬНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ, АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, РИЗИК, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ. Об’єкт дослідження: логістичні системи автотранспортних підприємств, які функціонують в умовах воєнного стану. Предмет дослідження: теоретичні та методичні основи управління логістичними системами в умовах воєнного стану. Мета роботи – дослідження теоретичних та практичних аспектів антикризового планування логістичної діяльності автотранспортного підприємства ТДВ «АТП-16363» в умовах війни. Метод дослідження – аналіз і синтез; абстрагування та узагальнення; SWOT-аналіз; фінансовий аналіз. Теоретична значущість роботи полягає в обґрунтуванні та розвитку науково-методичних підходів до формування системи антикризового планування діяльності автотранспортного підприємств в умовах воєнних дій на основі комплексного аналізу показників економічної діяльності підприємства, SWOT-аналізу. Практична значущість роботи полягає у формуванні системи антикризових заходів оптимізації логістичної діяльності підприємства під час воєнних дій.
Keywords: логістика; антикризове планування; вантажні автомобільні перевезення; автотранспортне підприємство; ризик; конкурентоспроможність