Застосування радіолокаційних систем в автотранспортних засобах - Кубата, В. Г.; Kubata, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуті принципи побудови радіолокаційних систем автотранспортних засобів, можливі їх схемотехнічні рішення і елементна база високочастотного тракту. Вказані перспективні шляхи їх подальшого розвитку.
Применение радиолокационных систем в автотранспортных средствах
Application radar system of vehicles
Keywords: локаційні системи; мікросмужкові лінії; датчики; напівпровідники; попередження зіткнень; локационные системы; микрополосковые линии; полупроводники; предупреждение столкновений; location systems; microstrip lines; sensors; semi-conductors; anticollision measure; 629.113.066