Застосування дерево-металевих конструкцій для тимчасових мостів - Агібалов, Руслан Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі в першому розділі наведено аналіз конструкцій тимчасових автодорожніх мостів. У другому розділі розглянуто розрахунок тимчасового автодорожнього мосту, а саме: вихідні дані та конструкція прогонової будови, конструкція і розрахунок дерев’яної прогонової частини та конструювання і розрахунок прогонової будови.
Keywords: тимчасовий міст; дерево-металеві конструкції; прогонова будову; розрахунок на міцність; розрахунок на жоркість