Дослідження граничної динамічної рівноваги баштового крана - Попов, Віталій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Встановлено, що для ефективного завантаження вертикального шнекового конвеєра, його кожух повинен мати завантажувальні вікна площею не менш 40% від загальної площі кожуха у зоні завантаження. Розроблена оригінальна конструкція вертикального шнекового конвеєра.
Keywords: шнековий конвеєр; ґвинтова спіраль; кут нахилу та підйому; методика досліджень; зона завантаження