РЕТРОСПЕКТИВА ОСНОВНИХ ЕТАПІВ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ. ЧАСТИНА 1 - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Gnatov, A.; Argun, Sch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз трьох початкових етапів розвитку електромобілів. Показано, що перші електромобілі набули популярності завдяки простоті конструкції, зручності використання, безшумності роботи, відсутності бруду, високій надійності. Розкрито основні причини різкого скорочення виробництва електромобілів на початку 30-х рр. XX ст.
РЕТРОСПЕКТИВА ОСНОВНЫХ ЭТАПОВ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОМОБИЛЕЙ. ЧАСТЬ 1
THE RETROSPECTIVE OF MAIN STAGES OF ELECTRIC VEHICLES DEVELOPMENT. PART 1
Keywords: електромобіль; акумуляторна батарея; електродвигун; енергоощадні технології; електротранспорт; электромобиль; аккумуляторная батарея; электродвигатель; энергосберегающие технологии; электротранспорт; electric car; battery; electric motor; energy-saving technologies; electric transport; 629.341