АУДИТ ЛОГІСТИКИ НА АТП - Шинкаренко, В. Г.; Ананко, І. М.; Ананко, И. М.; Shynkarenko, V.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано методику проведення логістичного аудиту на АТП, що передбачає розрахунок індексу стану логістики, визначення відносного рівня її розвитку, а також виявлення основних напрямків її покращення.
АУДИТ ЛОГИСТИКИ НА АТП
LOGISTICS AUDIT AT A MOTOR-TRANSPORT ENTERPRISE
Keywords: логістика; діагностика; аудит; розвиток логістики на АТП; логистика; диагностика; аудит; развитие логистики на АТП; logistics; diagnostics; audit; development of logistics in motor-transport enterprises; 658:656.13.033