ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОТВОРЕННЯ У ДВИГУНІ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ - Гащук, П. М.; Нікіпчук, С. В.; Гащук, П. Н.; Никипчук, С. В.; Hashchuk, P.; Nikipchuk, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Вивчаються особливості теплотворення у двигуні внутрішнього згоряння. Дослідження було проведено засобами hard/soft-технології. З’ясовано, що прийнятно якісно відбиває в собі реальні процеси експонентний аналітичний опис, та спростовано деякі усталені уявлення про типові та оптимальні співвідношення між параметрами, що характеризують перебіг теплотворення.
ОСОБЕННОСТИ ТЕПЛООБРАЗОВАНИЯ В ДВИГАТЕЛЯХ ВНУТРЕННЕГО СГОРАНИЯ
SPECIAL CONSIDERATIONS OF HEAT GENERATION IN THE INTERNAL COMBUSTION ENGINE
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; процес теплотворення; інтенсивність тепловиділення; експонентний аналітичний опис; двигатель внутреннего сгорания; процесс теплообразования; интенсивность тепловыделения; экспоненциальное аналитическое описание; internal combustion engine; heat generation process; heat-fission intensity; exponential analytical description; 62-1:629.3