Будівництво ділянки автомобільної дороги IV категорії Лук’янівка - Кринички довжиною 18 км в Миколаївській області - Гочарова, Дарина Вадимівна. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано кліматичні умови, побудовано дорожньо-кліматичний графік з початком та закінченням строків виконання будівництва протягом 1 року. Розраховані обсяги робіт і потреба матеріалів, визначені мінімальні змінні темпи будівництва. Розроблені калькуляції на кожен вид будівельних робіт, а також виконано техніко-економічне порівняння двох варіантів будівництва шару основи дорожнього одягу з чорного щебеню. Також, в роботі наведені вимоги по контролю якості робіт по виконанню робіт влаштуванню земляного полотна і шарів дорожнього одягу
Keywords: район будівництва; земляне полотно; дорожній одяг; технологія; пісок; щебінь; чорний щебінь; поверхнева обробка; контроль якості робіт