Розробка вебдодатку для розміщення автоновин та порад автомобілістам - Шелест, Владислав Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес створення вебдодатку для розміщення автоновин та порад автомобілістам, використовуючи клієнт-серверну архітектуру. Мета роботи – створення вебдодатку, який дозволяє автомобілістам отримувати актуальні новини, огляди нових автомобілів, рекомендації з технічного обслуговування та можливість взаємодії через коментарі. Цей вебдодаток забезпечує зручну взаємодію з користувачами через інтуїтивний вебінтерфейс. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері вебдодатків для автомобілістів. На основі виявлених недоліків було спроектовано архітектуру вебдодатку, його функціональну логіку та створено дизайн основних сторінок. Було розроблено клієнтську і серверну частину вебдодатку з інтеграцією бази даних MySQL. Додаток було розгорнуто на сервері для тестування та подальшого використання. Розглянуто основні принципи і функції охорони праці.
Keywords: вебдодаток; автоновини; NODEJS; REACT; MYSQL; клієнт-серверна архітектура