Удосконалення бізнес-процесів підприємства шляхом цифрової трансформації в сучасних умовах - Кравцов, Вадим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі було уточнено визначення бізнес-процесу шляхом інтеграції класичних ознак та цифрових атрибутів. Удосконалено концептуальний підхід до відбору і реінжинірингу пріоритетних підпроцесів автотранспортного підприємства з урахуванням обмеженого парку, бюджету й ринкової нестабільності; розроблено модель цифрової екосистеми, описано алгоритми «Як є» і «Як буде» обраних бізнес-процесів, обґрунтовано очікувані покращення та виконано техніко-економічну оцінку впровадження.
Keywords: бізнес-процес; цифрова трансформація; реінжиніринг; crm; iot; bi; автотранспортне підприємство; техніко-економічна оцінка