Дослідження властивостей течії бітумів під постійним навантаженням при збільшенні температури навколишнього середовища - Хоменко, Вячеслав Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розглянуто питання модифікації бітумів різноманітними добавками та їх комплексами і приготування на них асфальтобетонних сумішей. Розглянуто можливі технологічні схеми модифікації бітумів різноманітними добавками та технології приготування асфальтобетонних сумішей на комплексних бітумних в’яжучих на асфальтобетонному заводі. В роботі виконані розрахунки складу асфальтобетонних сумішей, наведені розрахунки складів кам’яних матеріалів, бітумосховища.
Keywords: бітум; бітумне в'яжуче; температура; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон