Оптимізація процесів технічного обслуговування автомобілів на основі аналізу їх технічного стану та досвіду експлуатації - Рекота, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – є процеси технічного обслуговування автомобілів. Мета роботи – є дослідження процесів технічного обслуговування автомобілів на основі аналізу їх технічного стану та досвіду експлуатації для підвищення ефективності та якості обслуговування. Методи дослідження – у дипломній роботі використано пошук і аналіз інформації про системи технічного обслуговування та збору інформації стосовно технічного стану автомобілів. Дослідження направлено на поліпшення методів та інструментів діагностики для отримання більш точної інформації про технічний стан автомобілів; поліпшення збору, зберігання та аналізу даних про автомобілі, включно з даними з датчиків, інформацією про обслуговування та експлуатацію, а також зворотним зв'язком від власників автомобілів; удосконалення методів прогнозування відмов і визначення оптимальних періодів обслуговування на основі накопиченого досвіду та аналізу даних.
Keywords: автомобіль; оптимізація; технічне обслуговування; аналіз; технічний стан; якість; діагностика; управління; контроль; прогнозування