Сталий розвиток, якість та результативність транспортно-логістичної діяльності: сучасні підходи та виклики : монографія - Криворучко, О. М.; Попова, Н. В.; Величко, Я. І. (ФОП Панов А. М., 2025)
Розглянуто теоретичні і методологічні засади забезпечення конкуренто спроможності підприємств в транспортно-логістичній системі. Обґрунтовано роль сталого розвитку як ключового чинника підвищення конкурентоспроможності підприємств транспортно-логістичної системи. Розкрито основні положення управління якістю транспортно-логістичних послуг з урахуванням екологічних, соціальних та законодавчих вимог. Визначено підходи до оцінювання результативності логістичної діяльності та акцентовано на необхідності інтеграції принципів сталості у стратегічне управління. Рекомендовано для наукових і практичних працівників, викладачів, здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей вищих закладів освіти.
Keywords: конкурентоспроможність; транспорт; логістика; результативність; сталість; управління; якість; оцінювання; інтеграція; 65.018 : 656.13