Формування та оцінка потенціалу підприємства - Газарян, Денис Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі досліджено сутність потенціалу підприємства, його склад та структуру; проаналізовано методи оцінки потенціалу підприємства; виконано аналіз результатів роботи ТОВ «Варна» за останні п’ять років; удосконалено методичний підхід щодо оцінки потенціалу підприємства шляхом забезпечення кількісної оцінки всіх його складових та урахування їх вагомості на підставі використання методу секторів; виконано апробацію методичного підхода за даними ТОВ «Варна»; розроблено практичні рекомендації з підвищення потенціалу підприємства; обґрунтовано відкриття Інтернет-магазину ТОВ «Варна» та виконано оцінку його ефективності.
Keywords: потенціал підприємства; оцінка потенціалу; складові потенціалу підприємства; методи оцінки потенціалу