МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАВАДОСТІЙКОСТІ ПРИ КЕРУВАННІ АВТОМОБІЛЬНОЮ ПРОТИУГІННОЮ СИСТЕМОЮ - Фролов, В. Я.; Ковтунов, Ю. А.; Кубата, В. Г.; Frolov, V.; Kovtunov, J.; Kubata, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
У сучасних протиугінних системах застосовується частотна модуляція i фазова модуляція. Oскільки ширина спектру сигналу є обмеженою, то з’являється можливість перехоплювати сигнал з подальшим відключенням сигналізації в потрібний момент. Суттєве підвищення завадостійкості в сучасних протиугінних системах можливе при використанні ши-рокосмугових сигналів.
МЕТОДЫ ОБЕСПЕЧЕНИЯ ПОМЕХОУСТОЙЧИВОСТИ ПРИ УПРАВЛЕНИИ АВТОМОБИЛЬНОЙ ПРОТИВОУГОННОЙ СИСТЕМОЙ
METHODS OF PROVIDING NOISE IMMUNITY IN AUTOMOBILE ANTI-THEFT SYSTEM CONTROL
Keywords: модуляція; радіоканал; кодування; завадостійкість; таємність; широкосмуговий сигнал; база сигналів; спектр частот; модуляция; радиоканал; кодирование; помехоустойчивость; секретность; широкополосный сигнал; база сигналов; спектр частот; modulation; channel; coding; robustness; secrecy; broadband signal; base signal; frequency spectrum; 629.072.1