Дипломне проектування : методичні вказівки для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 13 Механічна інженерія : спеціальності 133 Галузеве машинобудування - Фідровська, Наталя; Ковалевський, Сергій; Олейнікова, Олександра (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Містяться загальні положення щодо організації дипломного проектування та оформлення дипломного проекту. Ціль дипломного проектування: систематизація, закріплення і розширення загально вивчених інженерних знань за фахом і застосуванням їх при рішенні конкретних задач, що мають реальний виробничий характер; поглиблене вивчення галузі підйомно-транспортного, будівельного і дорожнього машинобудування відповідно до теми дипломного проекту; розвиток навичок самостійної інженерно-конструкторської і експлуатаційної роботи та наукових досліджень при вирішенні конкретних технічних проблем і питань, які розглянуті у дипломному проекті.
Keywords: дипломний проект; бакалавр