Використання онлайн-додатка QUIZLET для засвоєння лексичного матеріалу під час викладання іноземних мов - Новікова, Є. Б.; Новикова, Е. Б.; Novikova, Ye. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Автор досліджує досвід використання онлайн-додатків для засвоєння вокабулярія на за-няттях з іноземної мови у ЗВО. У статті наведено основні компоненти новітньої технології Quizlet та приклади її використання. Аналізуються переваги й недоліки застосування мобільного додатка Quizlet під час викладання іноземних мов. Обґрунтовується ефективність впровадження цього додатка до навчального процесу та позааудиторного вико-ристання в умовах сучасної освіти.
Использование онлайн-приложения Quizlet для овладения лексическим материалом при обучении иностранным языкам
Using the Online Quizlet Application to Master Lexical Material while Learning a Foreign Language
Keywords: мобільний додаток; вокабулярій; іноземна мова; Quizlet; новітня технологія; навчання; ЗВО; мобильное приложение; вокабулярий; иностранный язык; Quizlet; новейшая технология; обучение; вуз; mobile application; vocabulary; foreign language; Quizlet; up-to-date technology; training; HEI; 371.315; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.132