Проєкт будівництва автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка на ділянці км 7+650 – км 15+660 - Батилін, Станіслав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: обґрунтування необхідності будівництва, визначення характеристик району будівництва, варіантне проєктування траси дороги, розробка земельного полотна, проєктування конструкцій дорожнього покриття та систем водопропуску, а також розробка заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: вишукування; конструкція дорожнього одягу; поздовжній профіль; план траси; розрахунок міцності