Технологія та організація експлуатаційного утримання, ремонту та підвищення безпеки руху автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський на ділянці км 540 – км 560. Частина 3. Ремонти. - Мєзєнцев, Олександр Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті розроблені технології та організація експлуатаційного утримання, а саме поточного ремонту асфальтобетонного покриття та ліквідації ямковості
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; ремонт; технологія; організація робіт; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища