Оцінка можливостей накопичення енергії приводом автонавантажувача - Міщук, Д. О.; Міщук, Є. О.; Балака, М. М.; Mishchuk, Dmitriy; Мishchuk, Euvgen; Balaka, Maxim (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У процесі роботи автонавантажувача існують періоди його руху, при яких можна накопичувати енергію, зокрема у процесах гальмування та переміщеннях на уклонах. Накопичення та рекуперацію енергії в системі приводу автонавантажувача можна здійснювати за рахунок гідросистеми зі встановленим гідроакумулятором та електроприводом з генерацією енергії в акумулятори. Для оцінки величини накопичуваної енергії системою навантажувача пропонується дослідити його енерговитрати на циклограмах енерговитрат.
Evaluating the energy storage capabilities of forklift actuator
Keywords: автонавантажувач; накопичення енергії; рекуперація; енерговитрати; forklift; energy storage; recuperation; energy consumption; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.171