Розроблення методики визначення динамічних характеристик датчиків тиску. - Добрянський, Роман Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі удосконалена методика визначення динамічних характеристик датчика тиску з використанням методу порівняння опорної експериментальної і теоретичної перехідних характеристик. Плинні динамічні характеристики датчика тиску визначаються з врахуванням параметрів вимірювальної лінії. Запропонована методика дозволяє визначати постійну часу датчика тиску без його демонтажу в процесі роботи.
Keywords: вимірювальна лінія; вимірювальні канали; динамічні характеристики; метод шумів; спектральна щільність потужності