Навчальний посібник «Українське наукове слововживання» – застосунок засобів українськомовного способу мислення - Ребезнюк, Ігор Тарасович; Rebezniuk, Ihor (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Висвітлено та прокоментовано використання науково-технічних термінів і словосполук у навчальному посібнику «Українське наукове слововживання» відповідно до новітніх устандартованих правил, що полегшує сприймання й розуміння вжиткового тексту, сприяє досконаленню українського наукового стилю мовлення та мислення.
"Ukrainian scientific word usage" tutorial – application of the Ukrainian language way of thinking tools
Keywords: українська мова; термін; словосполука; дія; подія; наслідок; Ukrainian language; word usage; term; word combination; action; event; consequence; 001.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.2.182