Дослідження стабільності приводів гальмівних систем легкових автомобілів закордонного виробництва - Яговий, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У ході дипломної роботи було проаналізовано нормативні вимоги до гальмових систем автомобілів із гідростатичним приводом, провести теоретичне дослідження та на підставі рівняння зносу гальм легкових автомобілів оцінено вплив зміни їх конструктивних параметрів на функціональну стабільність гальмівного привода, провести порівняльний аналіз теоретичних досліджень податливості гальмівних систем легкових автомобілів закордонного виробництва.
Keywords: дослідження; зміна гальмівних сил; легковий автомобіль; відносний знос гальм; зміна гальмової ефективності