Будівництво автомобільної дороги в обхід м. Валки в Харківській області - Вітвіцький, Ігор Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті кліматичних умов району будівництва, технологія та організація робіт з будівництва водопропускної труби; технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна; технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу; контроль якості.
Keywords: будівництво та організація робіт; автомобільна дорога; водопропускна труба; водопропускна труба; дорожній одяг; контроль якості