УПРОВАДЖЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕС ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ - Аветисян, В. Г.; Грицина, І. М.; Грицина, Н. І.; Аветисян, В. Г.; Грицына, И. Н.; Грицына, Н. И.; Avetisyan, V.; Hrytsyna, I.; Hrytsyna, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто особливості впровадження комп’ютерних технологій у процесі вивчення дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт» для підготовки фахівців оперативно-рятувальної служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
ВНЕДРЕНИЕ КОМПЬЮТЕРНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПРОЦЕСС ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ОПЕРАТИВНО-СПАСАТЕЛЬНОЙ СЛУЖБЫ
INTRODUCTION OF COMPUTER TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF TRAINING OPERATIONAL RESCUE SERVICE SPECIALISTS
Keywords: надзвичайні ситуації; інноваційні технології; комп’ютерні тренажери; чрезвычайные ситуации; инновационные технологии; компьютерные тренажеры; emergencies; innovative technology; computer simulators; 614.8:004.9