Удосконалення технологічного процесу перевезення тарно-штучних вантажів автомобілями ТОВ «Логістик-Дніпро» у міському сполученні - Поротіков, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ТОВ «Логістик-Дніпро» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: тарно-штучні вантажі; міське сполучення; ринок; витрати; маршрутизація; ефект