Розробка частотно-керованого електроприводу для конвеєра автомобільного заводу - Бобрицький, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності роботи конвеєра автомобільного заводу за рахунок впровадження частотно-керованого електроприводу. Об'єкт роботи – частотне керування електроприводом. Предмет роботи – частотно-керований електропривод для конвеєра автомобільного заводу. Проведений детальний аналіз всіх чинників, що впливають на частотно-керований електропривод для конвеєрної лінії автомобільного заводу, представлені основні математичні співвідношення, щодо їх розрахунку. Проведено розрахунок СЕП з частотно-керованим електроприводом конвеєра. Результати отримані у дипломній роботі доцільно використовувати при проектуванні систем електропостачання в яких передбачається частотне управління електроприводами.
Keywords: частотно-керований електропривод; асинхронний електродвигун; система електропостачання; автомобільний завод; конвеєрна лінія; циклокомутатор; частотне керування