Стратегія суб’єктів підприємництва в контексті сталого економічного розвитку - Колісник, Крістіна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процеси стратегічного розвитку підприємств індустрії гостинності. Предмет дослідження – методи і механізми формування та реалізації стратегій готельних підприємств в контексті сталого розвитку. Мета роботи – удосконалення теоретико-методичних основ, а також розробка практичних рекомендацій з формування та реалізації бізнес-стратегії підприємств індустрії гостинності у контексті сталого розвитку (на прикладі готельного підприємства). Метод дослідження: метод теоретичного узагальнення, аналізу і синтезу, системний підхід; комплексний підхід; метод графічного аналізу. Наукова новизна роботи: удосконалено теоретико-методічні основи формування та реалізації бізнес-стратегії суб’єкта індустрії гостинності (на прикладі діяльності готельного підприємства) шляхом розробки відповідного концептуального підходу на засадах сталого розвитку. Результати роботи опубліковано у Збірнику студентських наукових праць «Економічні перспективи», м. Харків, ХНАДУ, 2024 р.
Keywords: стратегія; сталий розвиток; індустрія гостинності; хостел