Аналіз інформаційно-вимірювальних технологій для візуалізації результатів експериментів - Ус, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У бакалаврській кваліфікаційній роботі проведені дослідження методу візуалізації багатовимірних випадкових процесів на прикладі гармонічного сигналу із випадковою амплітудою, частотою та фазою, до яких додається шум, що моделює реальні випадкові процеси. Основною метою було підвищення якості візуалізації шляхом розробки методів і засобів, які дозволяють більш ефективно і точно відображати експериментальні дані. Використання математичного моделювання в пакеті Matlab дозволяє змінювати параметри процесів у широкому діапазоні, що забезпечує гнучкість та точність аналізу.
Keywords: багатовимірні випадкові процеси; візуалізація; інформаційно-вимірювальні технології; математичне моделювання; узагальнений візуальний образ