Розробка системи нівелювання основного відвалу автогрейдера ДЗК-251 - Гапанович, Вячеслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті здійснена розробка системи нівелювання основного відвалу автогрейдера Дзк-251.Тим самим була проведена робота по підвищенню експлуатаційних показників машини. Для здійснення цієї задачи автогрейдер оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломному проекті. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних умов праці, заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: автогрейдер; механізм повороту,; система нівелювання; відвал