Удосконалення системи опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів системи «ЖИТЛОБУД» - Крипак, Олег Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єктом роботи є система опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів системи «ЖИТЛОБУД». Метою даної роботи є удосконалення конструкції системи опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів системи «ЖИТЛОБУД» та способу монтажу та демонтажу. Завданням дослідження є отримання технології монтажу та демонтажу системи опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів системи «ЖИТЛОБУД». У роботі розглянуті питання: сучасні типи систем опалубки і тенденції їх розвитку; особливості конструкції збірно-монолітного залізобетонного каркасу будівлі «ЖИТЛОБУД»; - конструктивне рішення вантажопідйомної траверси для монтажу довгомірних конструкцій; - типова технологічна карта на улаштування монолітних залізобетонних перекриттів; - удосконалення системи опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів системи «ЖИТЛОБУД».
Keywords: опалубки для зведення збірно-монолітних перекриттів; залізобетонний каркас будівлі; збірно-монолітні перекриття; системи опалубки; траверса для монтажу довгомірних конструкцій; типова технологічна карта; монтаж та демонтаж опалубки