Модернізація системи гідропривода екскаватора п’ятої розмірної групи від гідродинамічних навантажень - Іванов, Анатолій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розглядаються питання модернізаціі системи гідропривода екскаватора п’ятої розмірної групи від гідродинамічних навантажень. Проведено аналіз інформаційних джерел. Розраховані основні необхідні параметри і розроблено конструкцію. Проведені техніко-економічні розрахунки та розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: ефективність; екскаватор; змінне робоче обладнання; гідроударний робочий орган; гідропривод