Облік, аналіз і аудит доходів і витрат підприємства - Козельська, Ольга Ігоревна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В процесі дослідження розглянуто основні поняття доходів, витрат, фінансових результатів, розглянуто основні їх функції, класифікація та методи відображення в бухгалтерському обліку на ПП «Торіком».
Keywords: витрати; доходи; прибуток; собівартість; облік доходів і витрат; аналіз доходів і витрат; аудит фінансових результатів