Концепція розроблення транспортних засобів на основі конвергенції інтелектуальних критичних технологій - Ніконов, Олег Якович; Аврамов, Костянтин Віталійович; Успенський, Борис Валерійович; Nikonov, O. Ya.; Avramov, K. V.; Uspensky, B. V.; Никонов, Олег Яковлевич; Аврамов, Константин Витальевич; Успенский, Борис Валерьевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Розглянуто концепцію розроблення транспортних засобів на основі конвергенції інтелектуальних критичних технологій з використанням технології віртуальної реальності, синергетичного підходу, еволюційних методів моделювання, методів глибокого навчання штучних багатошарових нейронних мереж.
Concept of vehicles development based on convergence of intellectual critical technologies
Концепция разработки транспортных средств на основе конвергенции интеллектуальных критических технологий
Keywords: транспортні засоби; інформаційні технології; критичні технології; штучний інтелект; синергетичний підхід; еволюційні методи; vehicles; information technologies; critical technologies; artificial intelligence; synergetic approach; evolutionary methods; транспортные средства; информационные технологии; критические технологии; искусственный интеллект; синергетический подход; эволюционные методы; 10.30977/VEIT.2018.13.0.54