Проект зони діагностики систем безпеки легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Кабаков, Андрій Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації зони діагностування систем активної безпеки легкових автомобілів. Виконано підбір діагностичного обладнання. Проведено техніко-економічний аналіз запропонованих в проекті рішень. Розроблені технологічні інструкції діагностування систем що забезпечують безпеку руху автомобіля.
Keywords: СТО; РОЗРАХУНОК; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ПОСТ ДІАГНОСТИКИ; СТЕНД; СКАНЕР; ДІАГНОСТИЧНА СТІЙКА