Проєкт капітального ремонту ділянки автомобільної дороги О191802 / Т-19-15/ – Білиця – Степне з км 12+500 до км 15+566 з оцінкою умов руху та розробкою заходів з їх покращення - Тимошенко, Володимир Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, безпеки та швидкостями руху, проєктування поздовжнього профілю земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проєктування конструкції нежорсткого дорожнього одягу, визначення скорочення частини поточних витрат в результаті розробки проєкту капітального ремонту.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; критерій міцності