Питання сучасної модернізації науки та освіти - (:unkn) unknown (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
До збірника «Питання сучасної модернізації науки та освіти» увійшли актуальні дослідження студентів, науковців, аспірантів та магістрантів, присвячені проблемам транспортних технологій, дорожнього будівництва та машинобудування, економічних проблем суспільства, інформаційних технологій, захисту навколишнього середовища; проблемам та технології автомобілебудування та гуманітарним наукам як складовій професійної підготовки студентів технічних вишів.
Keywords: транспортні технології; дорожнє будівництво; машинобудування; економічні проблеми; суспільство; інформаційні технології; захист навколишнього середовища; технології автомобілебудування; гуманітарні науки; професійна підготовка студентів; технічний заклад освіти; 378+001