Проект міської СТО для легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Копилов, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломному проекті запропонована станція технічного обслуговування міського типа. Виконано технологічний розрахунок СТО та розроблена паливна дільниця. В цьому підрозділі можливо проведення робіт по обслуговуванню систем впорскування палива сучасних автомобілів. В дослідницькій частині дипломного проекту розглядаються методи і засоби діагностування електронних систем впорскування палива в бензинових двигунах, описуються пристрій електронної частини і основні елементи програмного забезпечення сучасних систем. Також розглядаються основні принципи діагностування електронних систем впорскування та прилади, які використовуються для цього.
Keywords: СИСТЕМА ВПОРСКУВАННЯ; ЕКОНОМІЯ ПАЛИВА; ТОКСИЧНІСТЬ ВГ; ДІАГНОСТИКА; ДАТЧИК