Дослідження структури експлуатаційних витрат на роботу маршруту № 57 «Роменська-Баранівка» у м. Суми - Ватулін, Владислав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Досліджено функціонування міського автобусного маршруту № 57 «Роменська–Баранівка» з акцентом на технічні, експлуатаційні характеристики та витрати, пов’язані з організацією перевезень. Проведено аналіз методів збору даних і розрахунків експлуатаційних витрат. Визначено основні техніко-експлуатаційні показники та середній річний пасажиропотік. Оцінено витрати на роботу маршруту та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності й оптимізації витрат перевезень.
Keywords: витрати на маршрут; громадський транспорт; маршрут пересування; техніко-експлуатаційні показники; якість послуг