Клапан регулювання тиску в гальмiвнiй системi транспортного засобу - Коробко, Андрiй Iванович; Подригало, Михайло Абович; Туренко, Олександр Iгорович (My University, 2017)
Клапан регулювання тиску в гальмівній системі транспортного засобу, що складається з корпусу (1), диференціального поршня (2), каналів проходження робочого тіла (3), який відрізняється тим, що для підвищення ефективності гальмівної системи містить запірний клапан (4), пружину (5) (або пропорційний електромагніт (6)), а діаметри торців диференціального поршня (2) вибираються таким чином, щоб забезпечити рівність їх площ, за рахунок чого досягається постійна різниця між привідним тиском передніх і задніх коліс.
Keywords: автотранспортнi засоби; гальмiвнi системи