Модернізація металевої конструкції малогабаритного фронтального навантажувача - Мариненко, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт проектування – малогабаритний фронтальний навантажувач вантажопідйомністю 1.9 т.Мета проекту – підвищення ефективності роботи малогабаритний фронтальний навантажувач. У дипломі розглянуто питання, які пов’язані із розрахуноком номінальної місткості ковша навантажувача, розрахунок розмірів навантажувального обладнання, сил, які діють на навантажувач під час його роботи та інш. Розраховано собівартість машино-години роботи комплексу та його продуктивність. Розглянуто питання охорони праці та безпеки при НС при експлуатації навантажувача.
Keywords: навантажувач; міцність; розрахунок; тяговий