Комплекс інженерно-геодезичних робіт при реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення Н-07 Київ – Суми – Юнаківка на ділянці км 262+112 – км 266+612 у Сумській області - Федотікова, Вікторія Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В ході виконання геодезичних робіт при капітальному ремонті автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка на ділянці км 262+112 – км 266+612 проведено аналіз нормативно-правового забезпечення геодезичної галузі, ретельно вивчено характеристику дороги та побудовано топоплан в масштабі 1:1000.
Keywords: автомобільна дорога; інженерно-геодезичні роботи; капітальний ремонт; САПР; ГІС; топоплан