Розробка інформаційної системи підтримки транспортних перевезень організації - Попов, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз предметної області; проведено функціональне моделювання організації ТОВ «АвтоТрансГарант» у нотації IDEF0; розроблено ІС «Вантажоперевезення». Для розробки системи нечіткого виводу було використано програмний засіб Microsoft Access 2016.
Keywords: інформаційна система; вантаж; база даних; автомобіль; система керування базами даних