Підвищення ефективності менеджменту підприємства - Носик, Єгор Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності менеджменту підприємства, а саме дана оцінка лояльності / результативності менеджерів до підприємства та підприємства до менеджерів, що дало змогу обрати стратегія для подальшої ефективної співпраці. Також був проведений перерозподіл ролей менеджерів підприємства, що дозволило ефективно перерозподілити завантаженість серед менеджерів. Після проведення оцінки, виділені основні недоліки в ефективності менеджменту підприємства.
Keywords: ефективність; менеджмент; апарат управління; метод raci