Концепція розроблення інформаційно-комунікаційної технології інтелектуального керування наземними безпілотними багатоцільовими транспортними засобами - Ніконов, О. Я.; Сіндєєв, М. В.; Сильченко, В. О.; Никонов, О. Я.; Синдеев, М. В.; Nikonov, O. J.; Sindyeyev, M. V.; Sylchenko, V. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Запропоновано концепцію створення високоефективної інформаційнокомунікаційної технології інтелектуального керування наземними безпілотними багатоцільовими транспортними засобами на основі глибоких штучних нейронних мереж. Глибокі штучні нейронні мережі дозволяють досліджувати великі рівні абстракції, які збільшують коефіцієнт варіації, що спрощує процес узагальнення.
Концепция разработки информационно-коммуникационной технологии интеллектуального управления наземными беспилотными многоцелевыми транспортными средствами
Development concept of information and communication technology for the intelligent control of land self-driving multipurpose vehicles
Keywords: інформаційно-управляюча система; транспортний засіб; штучний інтелект; робототехніка; мехатроніка; телематика; информационно-управляющие системы; транспортное средство; искусственный интеллект; робототехника; мехатроника; information control systems; vehicle; artificial intelligence; robotics; mechatronics; telematics; 629.36:681.51:004.8