ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН «ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ» ТА «ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ» - Матейчик, В. П.; Гусєв, Г. Ф.; Сусло, С. Т.; Половко, М. В.; Самойленко, І. В.; Гусев, Г. Ф.; Половко, Н. В.; Самойленко, И. В.; Matejchyk, V.; Gusev, G.; Suslo, S.; Polovko, M.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Охарактеризовано особливості навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін «Основи охорони праці» та «Цивільний захист». Наведено структуру та послідовність розробки розділу дипломного проекту «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях».
ОСОБЕННОСТИ УЧЕБНО-МЕТОДИЧЕСКОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ УЧЕБНЫХ ДИСЦИПЛИН «ОСНОВЫ ОХРАНЫ ТРУДА» И «ГРАЖДАНСКАЯ ЗАЩИТА»
SPECIFIC FEATURES OF TEACHING AND METHODOLOGICAL PROVISION OF SUBJECTS «BASICS OF LABOUR PROTECTION» AND «CIVIL DEFENCE»
Keywords: охорона праці; цивільний захист; виробничий травматизм; навчальний комплекс; дипломне проектування; охрана труда; гражданская защита; производственный травматизм; учебный комплекс; дипломное проектирование; safety; civil defence; occupational injuries; training complex; diploma project; 681.863.2